• Våre varmepumper selges inkludert montering

  • Vi selger varmepumper til hele Østlandet

  • Du får tilbud om årlig service, når du kjøper varmepumpe fra oss

Om oss

Om oss

Ivatek AS har i dag 12 ansatte og over 9000 aktive kunder over hele Østlandet. Fra Sandefjord i syd, Buskerud i vest, Halden og Skotterud i øst til Trysil og Hamar i nord.

I løpet av et år er vi innom 4 500 norske hjem og bedrifter, vedlikehold er viktig for innemiljøet og varmepumpen holder flere år ved årlige servicerutiner.

A3050_Lifestyle_Cut_BEST_Plates_Living Room B

Vi selger, leverer og monterer

Kompetanse
Alle våre installatører har papirene i orden. Nye regler for et par år tilbake løftet bransjen og luket ut useriøse bedrifter. Vi følger kravene i hennhold til norsk lovverk og krav fra NOVAP. Vi er en godkjent NOVAP forhandler og Isovator sertifisert.

Service
Alle er klar over at bilen må inn på service etter en tid. Dette for å sikre oss om at den skal fungere over tid og at feil skal oppdages og at Garantien skal vare gyldig. Det er det samme med varmepumper. En varmepumpe har oftest mange flere timer den er i bruk og den trenger service. Vi utfører flere tusen service hvert år og tar oss an de fleste varemerker. Du kan ringe oss og vi hjelper deg!

Fakturering
Vi har to måter å fakturere på. Enten via vår faktureringspartner Arvato hvor du betaler hele summen etter utført Montasje. Du kan og bruke nedbetaling eller betalingsutsettelse via Resursbank eller Cresco. Dette gir deg som kunde muligheter til alternative finansieringsplaner til gode betingelser. Ta kontakt med oss for mer informasjon om fakturering.

Kjente merkevarer

Vi bruker kjente merkevarer bl.a Panasonic, Mitsubishi og Samsung. Med påfølgende garantier og reklamasjonsrett. Du finner oss også på nettsidene til merkevarene under deres forhandlerliste.

Verksted

Hvis et produkt fra oss skulle stoppe og det lar seg reparere så fikser vi det på stedet eller tar med oss varmepumpen til vårt verksted. Hos oss er du i trygge hender. Vi kan og ta oss av din varmepumpe uansett hvor du kjøpt den. I tilfelle det er garantitid igjen på den kan vi sett det over til opprinnelig leverandør og håndtere din garantisak.

Husk bare at hvis garantien ikke dekker dine kostnader så er du ansvarlig.

Kundeservice
Vi setter kundeservice i høysete og gir deg informasjonen du trenger. Enten via kontaktskjema, på 62 83 21 50, e-post eller personlige oppmøte. Trenger du å booke service, hjelp til montering eller har andre utfordringer med ditt anlegg?

Kjøpe varmepumpe?

Se våre varmepumper

Har du noen spørsmål?

Se vår FAQ

Bli oppdatert

Les på vår blogg